Vi drar til La Zenia og Villamartin som ligger sør for Costa Blanca i Alicante-provinsen. Villamartin er et populært feriemål, vakkert tillaget rundt en veletablert golfbane. Vi bor på hotel Zenia, som ligger rett på stranden. Variasjonen av vegetasjon og dyreliv gjør Villamartin et flott sted å besøke.  På vår uke vil vi ha tilpasset trening både på feelgood Villamartin og gruppe trening med våre dyktige instruktører. Det vil bli et varier tilbud i utflukter og en god blanding av aktiviteter og avslapning. Guider fra feelgood Kongsberg med på hele turen. Passer for alle! 

Spania 16-23 April 2020

-Feelgood Villamartin -

Strand-Hotel

-La Zenia-

La Zenia hotel ligger flott til på stranden og byr på fantastiske tur muligheter og vakker natur. Det går en sti som du kan vandre kilometervis langs hele strand promenaden. Om du ønsker mer late dager kan du bestille deg en avslappende massasje på hotellet eller nyte solsengen på stranden eller ved et av hotellets bassenger. Det finnes også et oppvarmet basseng og boblebad inne på hotellet. 

Du kan velge å oppgrader din reise ved å bestille hav utsikt, så kan du nyte utsikten i fred og ro på din egen terrasse. 

Det er 3 minutter å gå til La Zenia-stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre til Zenia Boulevard kjøpesenter. Dette hotellet med hele 4,5 stjerner ligger 14,7 km unna La Mata-stranden og 7,9 km unna Torrevieja havn.

En av ukens aktiviteter er en dagstur til Santa Pola som er nærmeste by til Isla Tabarca (Tabarca-øya) hvor vi skal ta båt til. Bare ni kilometer med hav skiller. Isla Tabarca er den minste øya i Spania der det bor folk hele året. Befolkningen på denne øya utgjør 80 personer. Øyas historie er som et eventyr, med pirater som søkte tilflukt her i det 18. århundret. Rundt 1760 led tunisiske sjømenn skipbrudd like ved øya. De ble reddet og bosatte seg deretter på øya. Kong Carlos III bestemte seg for å gripe inn mot piratene i området ved å bygge en festning på Tabarca-øya. Restene av disse kan fortsatt sees. Når du ankommer Tabarca-øya, vil du legge merke til at vegetasjonen er ørkenlignende. Det er et økologisk interessant sted som har blitt erklært som et maritim naturreservat, kalt Reserva Marina de la Isla de Tabarca. Samtidig er det også et fristed for beskyttelse av fugler. Ikke glem snorklingutstyr, for de steinete strendene og de pittoreske små buktene gjør øya ideell for denne aktiviteten.

Pris: 

Grunnpris, delt dobbeltrom: 12990,-

- Singelrom: 1900,-

- Havutsikt: 500,-

- Vinpakke: 500,-

- Ikke inkludert i prisen, men må kjøpes utenom og bestilles sammen med kjøp av reise. Skriv inn under annet/tilleggbestilling i booking skjemaet om du ønsker en av tilleggs mulighetene over. 

Pris inkluderer:

-Fly tur/retur fra Gardermoen

-Felles transport til hotellet tur/retur og   utflukter nevnt i programmet

-Trening på Feelgood Villamartin

-Gruppetrening i regi av Feelgood

-Helpensjon hotel la Zenia i delt   dobbeltrom

-Guider fra feelgood Kongsberg   tilgjengelig hele turen

-Båttur til Tabarca øya

-Spennende foredrag

Bli med på sansetur før frokost eller dagstur til "korset" (Crus de la muela)

Feelgoodsenteret AS

Tlf: 97307000

travel@feelgoodsenteret.no