Snart drar vi til vakre Nerja i Spania!

Oppdatert: 22. juli 2019

Nå er det ikke lenge til vi drar på vår årlige tur til Nerja i Spania. Linda & Linda gleder seg som små unger til å ta dere med til denne lille spanske byen som virkelig skjermer oss for alt for mange turister og gir oss kultur på høyt plan. Dette er turen for deg som trenger en pause fra hverdagen, komme deg litt bort og ha det gøy sammen med andre. Vi skal trene, spise god mat, le mye og kanskje lære litt nytt. Dette er ferien hvor du bare skal senke skuldrene og vite at Linda & Linda ordner alt for deg ;) Her kan du velge å være med gruppen hele tiden eller trekke deg rolig tilbake og gjøre bare det DU har lyst til;) Høres ikke det deilig ut??


I Nerja er det mye å se og gjøre. En spasertur langs byens gater og smug er en opplevelse i seg selv, og i omgivelsene er det mange små og store utfluktmåls, for eksempel de spektakulære grottene Cuevas de Nerja som vi skal besøk og kunstnerbyen Frigiliana hvor vi skal innta et herlig måltid sammen.


Nerja, er en sjarmerende andalusisk by ved Middelhavet, med Sierra Nevada i ryggen og mindre enn ti mil fra Malaga.

Vi skal nyte og oppleve samtidig som vi skal få inn litt hyggelig trening, så vi kan kjenne på god følelsen av å holde på den gode livsstilen også når vi er på ferie! Her blir det mye å velge i og fellesnevneren er at det skal passe for alle uansett nivå. Du får alt i fra afro, zumba, styrke, sykkeltur (el sykkel og vanlig), burlesque, stretching mm.


Nerja har også et rikt uteliv for de som ønsker å fortsette ut i de sene nattetimer. Tutti Frutti plaza er en plass med coctail klubber, barer og diskoteker. hotellet byr også på underholdning på kveldene om du ikke ønsker å dra til Nerja sentrum.Nerja er annerledes enn mange av de andre reisemålene langs Costa del Sol. Husene er lavere, folkelivet er mer lokalt og byen lokker til seg besøkende både sommer og vinter. Dessuten kan du regne med at det alltid er litt varmere i Nerja enn i Malaga. Byens mest kjente landemerke er Balcon de Europa – et utsiktspunkt som ligger i sentrum og byr på panoramautsikt over havet og kystlinjen.

Har du lyst til å nyte late dager på stranden passer også Nerja perfekt for deg.Her er det mange strender, og flere av dem ligger bare en kort spasertur fra Nerjas sentrum. Playa Burriana ligger bare ti minutter gange fra hotellet vårt, og vestover har du enda flere strender å velge mellom. Vil du tilbringe hele dagen på stranden, så er det ikke noe problem – her er det små "chiringuitos" der du kan kjøpe mat og drikke.


Lyst til å bli med oss på tur? Fortsatt noen få ledige plasser. Gå inn på siden vår og meld deg på eller send en mail til: travel@feelgoodkongsberg.com

Feelgoodsenteret AS

Tlf: 97307000

travel@feelgoodsenteret.no