Nå planlegges det :)

Vi har hatt noen fantastiske turer til Spania og Cuba og flere skal det bli! Førstkommende torsdag reiser en ny liten gjeng til Cuba, hvor de får oppleve Havana, Trinidad, Cayo Ensenachos og Varadero. Reiselder Linda, sammen med vår Cuba ekspert Rayner er daglig i kontakt med våre kontakter på Cuba for å tilrettelegge og planlegge for en god tur. Det må sies at Cuba ikke svikter og programmet allerede har blitt endret noen ganger, men detaljer kan man ikke bry seg om på Cuba :) Vi fikk et litt spesielt ønske fra en av våre fantastiske guider i Havana og det var å ta med Freja melkesjokolade, så i kofferten pakkes det etter ønske, en helnøtt, en fruktnøtt og en ren sjokolade :)

Samtidig med at vårens Cubatur gjennomføres er planleggingen og salget av høstens tur til Spania i full gang! Her ønsker vi å ha med alle dere kvinner som virkelig fortjener en uke i sus og dus fylt med lystbetont trening. Her er glede og egen pleie sterkt i fokus! Våre reiseledere Linda & Linda lover mye latter, god trening og herlige opplevelser!

Nytt for Tingeling er å arrangere tur hvor Linda & Linda ikke er med. Til høsten drar Ricardo og Rayner til Cuba hvor temaet er musikk og kultur.

Gled dere til spennende nyheter fremover og les mer om våre reiser på www.tingelingreiser.com


Feelgoodsenteret AS

Tlf: 97307000

travel@feelgoodsenteret.no